Releases

Release Dato: 1. maj 2020
Pris: 799 DKK
Produktkode: CW5580-001
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

I den senere tid, har Nike og Jordan-brandet haft et stort fokus på at designe unikke og eksklusive sko til det kvindelige køn, hvilket også må siges at have sin ret. Nu kan vi så igen se frem til en model af den klassiske Air Jordan 1 Low, der udelukkende kun kommer til kvinder, nemlig Nike WMNS Air Jordan 1 Low Snakeskin.

Oprindeligt blev det rygtet at skoen skulle være udkommet i forbindelse med fejringen af Black History Month, men skoen lod sig vente, og vi kan nu glæde os over at den endelig releaser. Som altid, så er skoens overdel lavet i læder, her er det så sort læder, der er på skoens tunge, swoosh-logo, side- og tåpanel. For at tydeliggøre swoosh-logoet, så er det omkranset af et guldfarve. Guldfarven bliver dertil også brugt på tungelogoet, hællogoet og logoet på skoens indersål.

De steder på skoen hvor der ikke er anvendt sort læder, er der anvendt imiteret slangeskind, qua skoens navn. Det imiterede slangeskind er brugt på skoens toe guard, langs skoens snørebånd og lining, og på skoens heel guard. For at give skoen et mere feminint look, er slangeskindet farvet i alle regnbuens farver, som dertil også springer frem på den ellers meget mørke sko.

Nike WMNS Air Jordan 1 Low Snakeskin udkommer den 1. maj, på Nikes egen hjemmeside, samt hos en række udvalgte forhandlere. Imens du venter, så kan du hoppe over på vores Release Kalender og holde dig opdateret med alle de kommende releases. Du kan også følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor løbende deler de nyeste rygter, releases og bedste tilbud.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Asphaltgold

43EINHALB
Tidspunkt: Ukendt

Gå til 43Einhalb

BSTN STORE
Tidspunkt: Ukendt

Gå til BSTN Store

JD SPORTS
Tidspunkt: Ukendt

Gå til JD Sports

SIZE?
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Size?


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.