Releases

Release Dato: 22. februar 2020
Pris: 1.049 DKK
Produktkode: CV3043-100

Den franske hovedstad Paris har det seneste stykke tid været grundlaget for mange designs hos Nike. Især Jordan-brandet har stået for skud med både PSG-samarbejdet og de årlige NBA Paris kampe. Derfor har det været umuligt at udelade Paris, fra den nye Jordan City Pack, der hylder tre ikoniske modebyer i Europa – Paris, London og Milano.

Den nye Nike Air Jordan 1 Low Paris hylder den franske hovedstad gennem nedtonede lyse farver og flotte detaljer. Skoens overdel er lavet i en kombination af tre materialer, mat læder, suede og et tætnet tekstil. Lædermaterialet er lavet i en helt hvid farve og skaber et lærred, hvor det neutrale grå swoosh-logo fremstår mere tydeligt end det ellers ville gøre. Skoens tåpanel er lavet i samme grå materiale som swooshet, hvilket også går igen langs skoens snørebånd.

Skoens hæl er lavet i lyseblåt suede, som gør at det er ekstra iøjnefaldende på skoens neutrale lyse farver. Skoens hæl har selvfølgelig det klassiske Air Jordan vinge-logo, der giver skoen det genkendelige udseende. Skoens indersål er lavet i en markant blå farve, der matcher hælpanelet, samt at Jordan-logoet er lavet i guld. Guldfarven går også igen i logoet på skoens tunge, som er lavet på et stykke læder i offwhite.

Valget af de lyse farver har til formål at hylde ’the City of Light’, Paris. Farvekombinationen og skoens design fremstår utroligt elegant, og viser at de lyse farver ikke kun kan være kedelige. Som en ekstra detalje følger der et lille hangtag i læder med til skoen, med skriften PRS efterfulgt af et lille swoosh.

Nike Air Jordan 1 Low ”Paris” udkommer den 22. februar på Nike SNEAKRS og hos udvalgte forhandlere. Hvis du vil finde mere information omkring den nye Air Jordan 1 Low og de andre sko i Jordan City Pack, så tjek vores altid opdaterede Release Kalender. Følg Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvis du ønsker at følge med i de nyeste rygter, tilbud og releases.

FORHANDLERE

SIZE?
Tidspunkt: 09:00

Gå til Size?

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

AFEW STORE
Tidspunkt: Raffle

Gå til Afew Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.