Releases

Release Dato: 1. april 2020
Pris: 799 DKK
Produktkode: CK3022-004
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Air Jordan 1 har en lang historie bag sig. Den første model blev udgivet i 1985, hvor den klassiske High Top var den mest populære. Men Air Jordan 1 Low-modeller er også begyndt at blive eftertragtet af sneakerheads, og Jordan Brand fortsætter nu med at udvide deres sortiment af ”Low”-modeller med den kommende ”Laser Blue” colorway.

Sneakeren er konstrueret af læder, som er holdt i hvid på siden og ved snuden, mens læderoverlejringer på spidsen af skoen og ved snøresystemet kommer i en kontrasterende sort. Ved hælen er tilføjet et panel, som er lavet af slidstærkt kanvas, og er prydet af en lyseblå farve. Samme lyseblå farve findes på snørebåndene og på det lille Jordan logo på den sorte pløs. Det genkendelige Swoosh er holdt i sort og er syet på både inder- og ydersiden. 

Overdelen er sat fast på en hvid mellemsål, som vi kender fra de klassiske Jordan 1-modeller, mens den lyseblå farve fra overdelen er tilføjet på ydersålen. Det er altså en blanding af det klassiske design fra 1985 og sorte, hvide og lyseblå farver, der danner denne nye sneaker.

Nike Air Jordan 1 Low Laser Blue udkommer den 1. april. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Asphaltgold

43EINHALB
Tidspunkt: Ukendt

Gå til 43Einhalb

BSTN STORE
Tidspunkt: Ukendt

Gå til BSTN Store

JD SPORTS
Tidspunkt: Ukendt

Gå til JD Sports

SIZE?
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Size?


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.