Releases

Release Dato: 11. juli 2020
Pris: Ukendt
Produktkode: Ukendt
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Air Jordan 1 er uden sammenligning den mest eftertragtede sneaker-model i øjeblikket, og det kan i høj grad attribueres til nogle af de vellykkede Jordan-collabs, som modellen på det seneste har været omdrejningspunkt for – heriblandt med Union LA, Virgil Abloh og Off-White, Travis Scott, og selvfølgelig Dior.

Skoen er imidlertid også blevet udgivet i en række “almindelige” udgaver i år, som har oplevet kæmpe efterspørgsel, og der er mange flere på vej. Én af dem er denne “Light Smoke”-version, som tilsyneladende har hentet inspiration i netop samarbejderne med henholdsvis Union LA og Dior.

Skoen er nemlig tilført samme split-design, som blev introduceret med Union LA’s to særlige takes på Air Jordan 1. I dette tilfælde er toppen af skoen tilført samme colorblocking som den originale Air Jordan 1 “Bred”, mens resten af skoen har en ren og elegant sammensætning af grå, hvid og sort – samme kombination som er at finde på årets ventede Air Jordan 1 “Dior”. For at differentiere skoen en smule er den traditionelle læder-overdel dog udskiftet med paneler i ruskind, som fungerer upåklageligt.

Air Jordan 1 “Light Smoke” udkommer efter sigende allerede den 11. juli på Nikes SNKRS-app og sandsynligvis også hos en række udvalgte forhandlere. Som med alle andre Air Jordan 1’s, der udgives for tiden, forventes det at “Light Smoke” kommer til at blive revet væk, så vi anbefaler at du sidder klar, hvis du vil have fat i et par. Hold øje med vores Release Kalender for flere kommende releases.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

AFEW STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Afew Store

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: Raffle

Deltag her

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: Raffle

Deltag her

43EINHALB
Tidspunkt: Raffle

Deltag her


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.