Releases
Download All Pairs Top Banner

Release Dato: 16. maj 2019
Pris: 1.199 DKK
Produktkode: 555088-081

Air Jordan 1, der måske var den mest toneangivende model i 2018, fortsætter sin ”sejrsgang” ind i 2019 og er nu aktuel i endnu en ny colorway. Denne gang varmer Nike for alvor op til sommer med en super frisk ”Hyper Pink” udgave.

Air Jordan 1 ”Hyper Pink” har samme ’color blocking’ som de originale Air Jordan 1’s, men med en ny sammensætning af sort og en lidt støvet pink. Dertil kommer en hvid mellemsål.

Hele overdelen er som sædvanligt udarbejdet i læder, og de sorte paneler er desuden udarbejdet i en kraftig ’tumbled leather’. Den har på forhånd en naturlig, rynket effekt, som med tiden også vil komme på resten af skoen efter kontinuerlig brug.

Air Jordan 1 ”Hyper Pink” har allerede haft en del omtale og anses af mange som et ’must’ til de kommende måneder.

Derfor skal du være hurtig, hvis du vil have fat i et par, når den udkommer hos Nike den 27. april. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

43EINHALB
Tidspunkt: 09:00

Gå til 43Einhalb

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: 09:00

Gå til Asphaltgold

AFEW STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til AFEW Store

SIZE?
Tidspunkt: 09:00

Gå til Size?


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.