Releases

Release Dato: 20. september 2020
Pris: Ukendt
Produktkode: CQ3835-002
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

En af de mest ikoniske sneakers, Nike Air Jordan 1, har i det seneste års tid været udsat for en række opdateringer, der har forbedret skoens sål og støtte omkring anklen. Dog har der ikke været nogle markante ændringer i skoens overordnede design, før nu. Den nye Nike Air Jordan 1 High Flyease Particle Grey, er som navnet også indikerer, en fortsættelse af det samme koncept der tidligere i år blev lanceret på 30-årsjubilaren Air Max 90’eren.

Idéen bag Flyease stammer fra Tobie Hatfields idé om, at sneakers også skal være nemme at tage på. I modsætning til Air Max 90’eren, der er en lav sko, så har man været nødsaget til at lave et markante ændringer i den ikoniske Air Jordan 1’s udseende, hvilket vi lige venter med lidt endnu. Ved første kig på skoen, ligner den en helt almindelig 1’er, hvor der på anklen er tilføjet en strop i stedet for de klassiske flaps. Stroppen er ligesom skoens heel guard farvet i particle grey, med et sort Air Jordan logo på ydersiden. Skoens baggrund og tå er lavet i hvid læder, og står i skarp kontrast til skoens sorte toe guard, eyestaypanel, ankel og tunge. Der er dog ikke kun neutrale farver på skoen, hvor der også er blevet brugt rødt læder til skoens swoosh-logo og rød tråd til tungelogoet. Dertil er skoen også udstyret med en hvid midtersål og en particle grey ydersål.

Som nævnt ovenfor, så er skoen lavet med udgangspunkt i Tobi Hatfields Flyease-koncept, hvilket har medført en meget speciel detalje, ligesom det blev set med hælen på Air Max 90’eren. Skoens ankelpanel kan nemlig lynes halvt af, så man har nemmere ved at slide foden ind i skoen. Den grå lynlås går fra skoens ankel og ned til sålen på skoens heel guard. Om man syntes, at det specielle system er galt eller genialt, må man anerkende Nike for deres evigt voksende kreativitet.

Nike Air Jordan 1 High Flyease Particle Grey udkommer den 20. september på Nikes egen hjemmeside og hos en håndfuld udvalgte forhandlere. Du kan læse mere om og holde dig opdateret med andre kommende release på vores Release Kalender, eller du kan følge Sneakerworld på Facebook og Instagram. Her deler vi dagligt en masse nyt og spændende content, samt de seneste rygter og nyheder.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.