Releases

Release Dato: 2. november 2019
Pris: 1.299 DKK
Produktkode: CK5666-100

Nike og Jordan Brand hylder endnu engang Michael Jordans frygtløshed med en ny udgave af Air Jordan 1, og denne gang må drengene også være med.

Den nye Air Jordan 1 Retro High OG ”Fearless” markerer den legendariske basketballspillers skifte fra University of North Carolina, hvor han tilbragte sine ungdoms år, til Chicago Bulls, som lagde rammerne for hans ”rise to fame”, med lyseblå, hvid, rød og sort color-blocking.

Skoen refererer således til Air Jordan 1 ”UNC” og Air Jordan 1 ”Chicago” med sit splitdesign, men på ekstra opsigtsvækkende vis. Materialerne er nemlig tilført en skinnende finish, der sikrer et super iøjnefaldende udtryk.

Skoen har således også allerede delt vandene, for ikke alle er fan af det vilde design. Det ændrer dog ikke på det faktum, at ”Fearless” er endnu en Air Jordan 1-udgivelse, og lige nu er det ensbetydende med særligt én ting: hype.

Nike Air Jordan 1 Retro High OG ”Fearless” udkommer den 2. november hos udvalgte forhandlere. Find direkte links nedenfor, og tjek i mellemtiden vores Release Kalender for flere Jordan-nyheder.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

SIZE?
Tidspunkt: 09:00

Gå til Size?


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.