Nike
Download All Pairs Top Banner
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

LA Lakers møder Chicago Bulls i det nyeste samarbejde mellem Nike SB og Jordan Brand.  

Air Jordan 1 havde et suverænt år 2018, hvor den var omdrejningspunktet for nogle af de mest omtalte og efterspurgte sneaker-udgivelser overhovedet – blandt andet i samarbejder med Off-White og Union LA. Alligevel ser 2019 kun ud til at blive endnu større for den mere end 30 år gamle klassiker. Nike har nemlig en lang række prominente udgaver på vej – foruden Travis Scotts karismatiske Cactus Jack-udgave gælder det et nyt, særligt projekt, der muligvis kan gå hen og afføde en af årets mest eftertragtede sneakers.

Internt Nike samarbejde

For nylig blev endnu en opsigtsvækkende version af Air Jordan 1 nemlig teaset på Instagram i form af et nyt projekt mellem Jordan Brand og Nike SB. De to Nike-brands ser ud til at have slået sig sammen endnu engang – denne gang for at udgive en særlig Air Jordan 1 klædt i Los Angeles Lakers’ kendetegnende farver, gul og lilla.

Skifter farve efter slid

Det der gør modellens ekstra opsigtsvækkende er imidlertid, at den er designet således, at en Chicago Bulls-inspireret farvekombination kommer til syne under overfladen, når skoen udsættes for slid. Dette inviterer for alvor til at skate i skoen.

Kommer til maj

Der er endnu ingen bekræftet release-dato på Nike SB x Air Jordan 1 ”Court Purple”, men ifølge rygter lander den sidst i maj. Hold øje med vores Release Kalender for officielle opdateringer, og husk at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram for flere nyheder, inspiration og gode tilbud.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.