Nike
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Houston-rapperen har sat sit præg på Michael Jordans første signatur-model.

”Still cooking”

Ud over at være ét af de største navne inden for hip-hop lige nu, er Travis Scott også gået hen og blevet én af de mest indflydelsesrige artister inden for sneakers. Houston-rapperens samarbejde med Nike har affødt nogle enormt eftertragtede sneakers – Air Jordan 4 ”Oilers” og Air Force 1 ”Canvas” i to udgaver ­– og duoen har flere på vej. I forrige uge delte Travis Scott en video af en spritny udgave af Air Jordan 1, der er ulig noget vi nogensinde før har set, med ordene ”Still cooking”.

Opsigtsvækkende design

Modellen har det klassiske Air Jordan 1-design, men med én væsentlig ændring – Swoosh-logoet på den ene side er spejlvendt. Derudover er den ene pløs klædt med Travis Scotts ”Cactus Jack”-logo, og som en ekstra fed detalje er skoen udstyret med en indvendig lomme. Alt i alt har skoen et originalt og helt unikt design, der allerede nu kvalificerer den som én af årets mest opsigtsvækkende Air Jordans.

Release

Indtil nu er der ingen officiel info omkring Travis Scotts nye Air Jordan 1 ”Cactus Jack”, og dens release-dato er ukendt. Vi forventer, at vi befinder os i 2019 før vi kan få fingrene i denne sko.

Flere esser i ærmet

Air Jordan 1 er ikke den eneste model, som Travis Scott har givet sin ”Cactus Jack”-behandling. Tidligere har han teaset en ny, farverig udgave af Air Force 1, og en lilla Air Jordan 4 – den er dog kun til ’Friends & Family’ og får ikke et officielt release.

Hold dig opdateret

Sørg for at holde øje med vores Release Kalender, og følg os på Facebook og Instagram, så holder vi dig opdateret med den seneste info om Travis Scotts nye Air Jordan 1.

Billede: Rendering lavet af Wave.fr

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.