Releases

Release Dato: 9. november 2019
Pris: 1.049 DKK
Produktkode: CU2805-100

Endnu en model af den ikoniske Air Jordan 1 fra 1985 er snart klar til at blive sat til salg. Denne gang har kunstneren Blue The Great, som har base i Los Angeles, fået lov til at bruge den klassiske silhuet som sit lærred. Blue The Great, som startede sin karriere ved at håndmåle sine venners sneakers, har en stor kærlighed til primærfarverne, og det kommer til udtryk, når man tager et kig på den nye model.

Overdelen er prydet med mørkerøde ruskindspaneler, der smyger sig op ad skaftet og ned langs hælen, mens skoens midte er holdt i hvid fløjl, og swoosh-logoet er sort. En colorblocking-farvekombination, som vi kender fra den originale Air Jordan 1. Der, hvor skoen virkelig ændrer karakter, er i de resterende farver, som den amerikanske kunstner har valgt. Med den kongeblå nuance, som står i kontrast til en brændt gul på snuden over til det grønne ruskind langs snørebåndene, viser Blue The Great for alvor sin begejstring for primærfarverne, som også går igen på hælen, hvor kunstnerens kendetegn ”Blue” står skrevet med rød, gul, blå og grøn.

Mellemsålen kommer i en hvid farve, så den stadig beholder den klassiske farvekombination, mens ydersålen er holdt i en sort nuance. Overdelens seks farver er en markant ændring fra tidligere Air Jordan 1-modeller, men der er ingen tvivl om, at de kontrasterende blokfarver er med til at fuldende det i forvejen stilfulde design.

Blue The Great x Air Jordan 1 Mid “Fearless” udkommer den 9. november. Find direkte links nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.