Releases

Release Dato: 1. november 2019
Pris: Ukendt
Produktkode: CQ7211-300

Nike har med den nye Air Force 1 WTR GORE-TEX ”Sequoia” tillagt mere fokus på deres nye initiativ, ”The 10th”, der er skabt som en hyldest til medstifter Bill Bowermans tid i det amerikanske militær.

Denne model er bygget til at modstå vinterens kulde, og er en sammenslutning af en hverdagssko og en militærstøvle. Air Force 1 WTR GORE-TEX kommer med en øvre del bestående af forskellige nuancer af mørk og lys olivengrøn, som skifter mellem silhuettens læder- og nylonmaterialer. Det velkendte Swoosh-logo er denne gang markeret i en mat sort farve, der fortsætter om til skoens hæl, og som også går igen i det broderede GORE-TEX mærke. Selvsamme teknologi tilføjer skoen en vand- og vindtæt ydre membran, mens skoens indre består af ripstop, der gør den modstandsdygtig overfor alt slags vejr.

Det, der i overdelen ligner camouflage farver fra militæret, bliver i skoens bund brudt af en lys sål lavet i gummi, som fuldender det kontrastfulde design på denne vintersneaker.

Nike Air Force 1 WTR GORE-TEX “Sequoia” udkommer flere steder den 1. november. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

SIZE?
Tidspunkt: 09:00

Gå til Size?


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.