Releases

Release Dato: 1. november 2019
Pris: Ukendt
Produktkode: CQ7211-002

Er du på jagt efter et par robuste sneakers, der kan beskytte dig mod sne og kulde til vinter? Så led ikke længere – Nike har det perfekt bud. Den nye Air Force 1 WTR er udarbejdet sammen med GORE-TEX og forener sublim funktionalitet med moderne design.

Skoen har taget udgangspunkt i Air Force 1’s udødelige design med en tyk Air-sål og en klassisk udseende overdel i læder med Swoosh-logo på siden. Det nye er, at sålen har fået tilført et robust mønster, der får dig gennem sne og slud, mens overdelen er hævet og har fået et nyt, mellemhøjt snit med et materiale, der kan strammes ind og forhindre vand i at trænge ned i skoen.

Som sagt er skoen ikke bare funktionel, men har også et trendy design. Nike har lånt detaljer fra Virgil Abloh’s ”The Ten”-designs og givet panelerne et dekonstrueret touch, mens der står ”GORE-TEX” på hælen og ”THE10TH” ved kraven.

Alt i alt er Nike Air Force 1 WTR GORE-TEX et super godt bud på en helt perfekt vinter-sneakers, der lader dig bekæmpe elementerne uden at gå på kompromis med et fedt design.

Den udkommer den 1. november hos udvalgte forhandlere – vind direkte links til dem nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder fra Nike.

Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med sneaker-nyheder, rygter, restocks og gode tilbud.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

SIZE?
Tidspunkt: 09:00

Gå til Size?


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.