Releases

Release Dato: 1. november 2019
Pris: Ukendt
Produktkode: CQ7211-003

I takt med at årstiderne skifter, ligeledes skiftes udvalget af sneakers også. De fleste brands udgiver i denne tid deres mest populære modeller i nye, vinterklare versioner. Det samme gør sig gældende for Nike, som melder sig klar med deres nye Air Force 1 WTR GORE-TEX ”Triple Black” – designet til de koldere dage fyldt med regn, sne og slud.

Modellen er en del af Nikes ”The 10th” kollektion, skabt som en hyldest til medstifter, Bill Bowerman og hans tid i det amerikanske militær. Mens man har været tro mod det originale Air Force 1 design, har man ligeledes tilføjet helt nye, militærinspirerede elementer, der gør overdelen modstandsdygtigt overfor vind og vand. Skoens overdel er belejret i sort læder og Gore-tex membran, mens den indre støvle er udstyret med ripstop.

Som navnet antyder, er denne nye Air Force 1 WTR GORE-TEX klædt i en gennemgående ”Triple Black” farvepalette, hvortil man på hælen har tilføjet en sort, broderet GORE-TEX branding, hvilket bevidner om den teknologi, der tilføjer den vind- og vandtætte ydre membran.

Nike Air Force 1 WTR GORE-TEX “Triple Black” udkommer flere steder den 1. november. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

SIZE?
Tidspunkt: 09:00

Gå til Size?


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.