Upcoming
Air Force 1 Rose

Release Dato: 25. februar 2021
Pris: 899 DKK
Produktkode: Ukendt
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

New York har altid været stedet, hvor Nikes Air Force 1 længe har været blandt de mest populære sneakers, da skoen både passer ind i de finere miljø er og byens urban miljøer. Derfor vælger Nike da også at hylde byens historie ved netop at designe to nye colorways af deres AF1’ere, der er genkendelige for dem der kender til byen. Skoens design er baseret på byens mange cornershops og små dagligvarebutikker, hvor den skal forestille de genanvendelige hvide og lyserøde plastikposer, der er taget i brug i den senere tid.

Poserne kommer i de to førnævnte farver, hvilket også gælder for skoen, hvor især den hvide model skiller sig ud, med navnet Nike Air Force 1 Low White Bag, selvom den på ingen måde er noget specielt. Der har nemlig været fokus på at lave en så simple sko som muligt, ligesom der heller ikke fremgår noget branding på plastikposerne. Derfor står man tilbage med en helt hvid Air Force 1 lavet i læder, hvor man alligevel har tilføjet nogle enkelte, men passende detaljer på skoen. På skoens ydersål har man tilføjet en rød rose for at illustrere kærligheden til byen og samtidigt give skoen mere karakter. Derudover er stilken illustreret med skoens linje der går rundt om skoens hæl, som man her har farvet grøn og tilføjet et lille blad ud for skoens ’AIR’. På skoens tunge har man også lavet et rødt Nike-logo, der er gentaget tre gange og inde in skoen har man tilføjet ’Have A Nike Day’ og det nu ikoniske smiley-logo med et swoosh som mund.

Den nye Nike Air Force 1 Low White Bag udkommer sammen med en Pink Bag colorway, hvor den eneste forskel er farven. Skoene udkommer på Nike SNKRS og hos en række udvalgte forhandlere den 25. februar. Du kan holde dig opdateret med dette release, finde den anden colorway eller mange andre kommende sneakers på vores Release Kalender. Du kan også følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt giver dig alle de seneste nyheder og rygter.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

AFEW STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Afew Store

43EINHALB
Tidspunkt: 09:00

Gå til 43Einhalb

SOLEBOX
Tidspunkt: 09:00

Gå til Solebox


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.