Releases
Air Force 1 Low JP Wheat Mocha

Release Dato: 8. oktober 2020
Pris: 1.099 DKK
Produktkode: DC7504-700⁠
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Er du også en sucker for Air Force 1 Low? Så vil du formentlig få svært ved at få armene ned over Nikes nyeste fortolkning af den evige klassiker.

’Wheat Mocha’ hedder den nye colorway, der uundgåeligt leder tankerne hen på den ikoniske Timberland-snørestøvle, og som i kraft af ikke kun farve, men også materiale passer perfekt til både efterårs- og vintermånederne.

Med en overdel i okkerfarvet ruskind fremstår skoen med et eksklusivt og stilrent udtryk, der understreges af de matchende snørebånd, der får dem til at gå nærmest i ét med overdelen.

Inderforet, som er holdt i en dyb mørkebrun farve, der går igen i brandingen på pløs, hæl og ydersål, gør sig overordentlig godt op ad den okkergule overdel. Og den halvtransparente, tonede gule mellemsål giver den klassiske silhuet et både fyldigt og tekstureret udtryk.

Nike Air Force 1 Low Wheat Mocha udkommer den 8. oktober. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Asphaltgold

43EINHALB
Tidspunkt: Ukendt

Gå til 43Einhalb

BSTN STORE
Tidspunkt: Ukendt

Gå til BSTN Store

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Sneakersnstuff

SOLEBOX
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Solebox

ENDCLOTHING
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Endclothing


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.