Nike
Skrevet af: Frederik Høj // Instagram

Nike fejrede årets Valentines Day med en kærlighedserklæring til den klassiske Air Force 1 Low i hvid i form af denne eksklusiv ”Valentines” udgave.

Nike har efterhånden gjort det til en tradition at udgive en håndfuld særlige sneakers i forbindelse med Valentines Day, og i år var ingen undtagelse. Foruden en Air Force 1 inspireret af Strangelove Skateboards x Nike Dunk Low, omfattede årets udgivelser en simpel men unik Air Force 1 Low ”Valentines”, der er en nyfortolkning af den klassiske Air Force 1 Low i hvidt læder. Vi var så heldige at få fat i et par og giver dig her et nærmere kig.

Originalt udtryk

Air Force 1 ”Valentines” har et ret simpelt design, der ikke foretager de helt store ændringer på det originale design, men blot tilføjer enkelte subtile detaljer – og måske er det netop derfor, at den fungerer så godt. Den beholder nemlig det udtryk, som har gjort Air Force 1 Low ”White” så populær, og er derudover tilført et lille hjerte ved hælen, et cremefarvet Swoosh-logo, en cremefarvet hælen og rød Nike Air-branding på hælen og pløsen.

Pålidelig komfort

Således går du ikke helt galt i byen med den Air Force 1 ”Valentines”, der også har samme komfort og pasform som sine forgængere – dvs. den er ganske behagelig, når den først er gået til, og så passer den en halv størrelse større end andre Nike-sneakers.

Udsolgt de fleste steder

Desværre er Nike Air Force 1 Low ”Valentines” allerede udsolgt hos Nike og de andre forhandlere der fik den. Det betyder, at du skal en tur forbi StockX, vores salgsgruppe på Facebook eller et andet sted, der faciliterer salg af sko på det sekundære marked, hvis du vil have fat i et par. Du kan også hoppe forbi vores Release Kalender, hvor du finder et solidt alternativt i form af en Air Force 1 med en elegant rose på sålen.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.