Nike
Tekst og billeder: Frederik Høj // Instagram
Reklame for: Nike

Nike tager Air Force 1-modellen til nye højder med denne særlige “Topography” version, der er inspireret af den gamle landmålingsteknik med samme navn. 

Air Force 1 Low er et must i enhver sneaker-samling. Den klassiske hvide sneaker går til alt og går aldrig af mode. Leder du stadig efter det rette par, og vil du gerne have at de skiller sig en smule ud, så er denne nye “Topography” måske de helt rette. 

Glitch-lignende udtryk

Air Force 1 Low “Topography” tager nemlig udgangspunkt i den originale, hvide Air Force 1 Low, men er tilført en håndfuld fede detaljer, der får den til at skille sig ud i mængden. Detaljerne er inspireret af landmålingsteknikken, topografi, som nok er mest kendt for de kort, som bruger streger til at markere hævninger og fordybninger i landskabet. Samme streger er at finde på skoens Swoosh-logo og heeltab, som giver et glitch-lignende udtryk. 

Ny pløs

Foruden de topografiske detaljer er skoen tilført røde kontraster på hælen, sålen og pløsen, som i øvrigt er udarbejdet i mesh, hvilket fungerer rigtig godt. Dertil kommer et lille Swoosh-emblem, som hænger i skoens snørehul på den ene side, og som kan fjernes hvis det ønskes.

Køb den nu

Alt i alt er Nike lykkedes med at udarbejde en super tiltalende version af Air Force 1, der formår at holde en god balance mellem modellens originale, rene udtryk og tilføre noget nyt. Skal du have fat i et par, kan du stadig finde den i enkelte størrelser hos Nike. Ellers kan du finde en lang række andre Air Force 1-nyheder lige nu, eller tjekke vores Release Kalender for et overblik over de nyeste sneaker-udgivelser. 


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.