Releases
Download All Pairs Top Banner

Release Dato: 26. november 2018
Pris: 899 DKK
Produktkode: Ukendt

Nike er klar med en super elegant, ny fortolkning af den klassiske Air Force 1 Low – LV8 Style Pack udkommer d. 26. november, og du kan finde al info her.

Til trods for at den har mere end 35 år på bagen er Air Force 1 i dag mere aktuel nogensinde. Den ikoniske silhuet har et tidløst design, der efterhånden er blevet indbegrebet af klassisk Nike Air. Den er blevet udgivet i tusindvis af udgaver, men takket være dens panelerede overdel er der plads til mange, mange flere. Alene i denne måned har Air Force 1 set dagens lys i flere nye udgaver end hvad man kan tælle på én hånd, og der lander fem mere, inden kalenderen siger december.

LV8 Style Pack består af fem forskellige Air Force 1’s der alle har en simpel overdel af voksbehandlet kanvas og en lækker gumsål. Alle fem har et simpelt og klassisk udtryk, der er nem at kombinere med et efterårs- eller vinteroutfit. Man går aldrig galt i byen med et par Air Force 1’s, og er du på udkig efter et par skudsikre sko, har du her et match.

Nike Air Force 1 Low ´07 LV8 Style Pack udkommer d. 26. november hos Nike. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder.

Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.