Nike
Download All Pairs Top Banner
Skrevet af: Jonas L. Hansen // Instagram

Den velkendte NBA x Nike Air Force 1 er endnu engang tilbage – denne gang med et nyt holografisk logo på hælen

Den nye Nike Air Force 1 ’07 LV8 Sport hylder silhuettens basketball-rødder. Air Force 1 var den første basketballsko med den revolutionerende Air-teknologi, og det minimalistiske design har gjort sig gældende over flere årtier.

Holografisk detalje

Den nye variant kommer med en holografisk detalje på hælen, der skifter mellem NBA’s logo og AF1 afhængigt af hvilken vinkel, du ser fra. Tilføj dertil en overdel bestående af blødt læder, en støddæmpende Air-sål, samt et fremtrædende Nike Swoosh på siden af sneakeren, og du har opskriften på en version af Air Force 1’eren, som med garanti sælger ud hurtigt.

Must-have i efterårsrotationen

Det er ikke mange sneakers ligesom Air Force 1, som kan bryste sig af, at de kan begå sig i hvilken som helst årstid. Den robuste, men alligevel sofistikerede og minimalistiske silhuet, kan indgå i en hver sneaker-rotation, og er derfor et oplagt valg til efterårsgarderoben.

Releaser den 4. oktober

Nike Air Force 1 ’07 LV8 Sport “Black/White“ releaser den 4. oktober kl.09:00 hos Nike Store, så der skal du sidde klar ved tasterne, hvis du vil anskaffe et par. Du kan finde forhandlere og tidspunkter nedenunder, og husk at tjekke vores populære Release Kalender, hvor du kan se hvilke andre sneakers, der udkommer i nærmeste fremtid.

Følg os på Instagram og Facebook, hvor vi holder dig opdateret på de seneste sneakernyheder og -releases.

KØB MODELLEN HER

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.