Releases
Space Jam Air Force 1

Release Dato: 15. september 2021
Pris: 1.099 DKK
Produktkode: DJ7998-100
| SE FORHANDLERE |
| SE RESELLERS |
 

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

En af de mest ikoniske basketball-film star overfor et reboot, nemlig Space Jam. Med undtagelse af et skift mellem Michael Jordan og Lebron James, så indeholder den nye film der udkommer snart de samme karakterer fra de tidligere film, og de skal selvfølgelig hyldes på hver deres måde. Derfor kan vi se frem til et line-up af sneakers der hovedsageligt består af en række Lebron-modeller, men blandt dem er en helt unik Air Force 1, der med sit måske lidt barnlige design alligevel er flot sneaker, vi selvfølgelig byder velkomne med åbne arme.

I modsætning til de mange Lebron-modeller, så er den nye Nike Air Force 1 Space Jam Hare en sneaker man også kan have på uden for banen. Som navnet indikerer, så er sneakeren selvfølgelig designet med udgangspunkt i filmen to harer, Bugs Bunny og Lola Bunny. Begge karakterer indgår også på skoens design, hvor de fremgår som patches på henholdsvis højre og venstre skos swoosh på ydersiden, samt at de er broderet på skoens tungelogo. Angående skoens overordnede design så er skoens udstyret med en helt hvid overdel lavet i læder, samt en hvid mellemsål, lining, snørebånd og tunge. I kontrast til den hvide farve er skoens swoosh-logoer og heel tab lavet i lyseblåt suede, og den samme lyseblå farve bruges også på skoens ydersål, samt AIR-teksten og striben på skoens midtersål.

I sin mest simple form og måske den mest wearable sneaker fra den kommende Space Jam film, er den nye Nike Air Force 1 Space Jam Hare den helt perfekte sko til den varme sommer. Skoen udkommer hos Nike selv og enkelte udvalgte forhandlere den 15. september. Alle forhandlerne kan du finde på vores Release Kalender, hvor du også kan holde dig opdateret med andre kommende releases. Du kan også følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig orienteret med de seneste nyheder, rygter og andet spændende content fra sneakerverdenen.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


RESELLERS


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.