Releases

Release Dato: 25. juni 2020
Pris: Ukendt
Produktkode: CW3919-100
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Efter lanceringen af de noget specielle landsholdstrøjer til det sydkoreanske fodboldlandshold, har Nike ikke holdt tilbage med også at bruge designet på sneakers. Det er indtil videre blevet til en Nike Air Max 95’er og en Nike Air Presto, og nu har Nike tilføjet endnu en sko til samlingen, nemlig den nye Nike Air Force 1 Low South Korea.

I modsætning til 95’eren og Prestoen, har Nike holdt en anelse igen, og de sorte tigerstriber, der dækkede hele overdelen på Nike Air Presto South Korea, er på den nye Air Force 1, kun brugt på skoens swoosh-logoer, hvor resten af skoens overdel, er lavet i helt hvid læder. Det unikke ved den nye colorway er dog, at farvevalget er forskelligt på højre og venstre sko. Den højre sko er prydet med den blå farve, der fremgår på fodboldlandsholdets træningstrøjer, og er brugt på henholdsvis skoens snørebånd, rundt om swoosh-logoerne og på skoens transparente ydersål. Omvendt, så er de samme paneler farvet i den røde farve, som også fremgår på træningstrøjen.

Fælles for begge sko er dog, at det sydkoreanske flag kan findes på skoens heel tab, ligesom det var gældende for Prestoen, samt at tigeren fra landsholdslogoet er blevet printet på skoens tunge. Derudover har begge en sort lining, indersålen er lavet i det samme mønster, som også er på træningstrøjen.

Ligesom med de tidligere colorways, formår Nike at indkapsle den sydkoreanske fodboldkultur i skoens design. Uden denne gang at være helt ekstravagant, så er den nye model alligevel et utroligt flot stykke arbejde, der klart fortjener en plads på den øverste hylde.

Den nye Nike Air Force 1 Low South Korea udkommer den 16. juni på Nikes egen hjemmeside og hos en række udvalgte forhandlere. Imens du venter på at skoen releaser, kan du følge med i andre kommende releases, på vores opdaterede Release Kalender, eller følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt deler de nyeste rygter, nyheder og meget andet sneakerverdenen.

[UPDATE]: Enkelte forhandlere meddeler, at release muligvis er skubbet til senere på sommeren. Sørg for at holde øje med siden her for updates!

[UPDATE 2]: Nike udgiver sneakeren allerede den 25. juni!

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 25/6 – 09:00

Gå til Nike Store

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: 30/6 – Raffle

Deltag her

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: 3/7 – Raffle

Deltag her

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: 16/6 – 09:00

Gå til Asphaltgold

AFEW STORE
Tidspunkt: 16/6 – 09:00

Gå til Afew Store

43EINHALB
Tidspunkt: Udskudt

Gå til 43Einhalb


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.