Releases

Release Dato: 1. maj 2020
Pris: 900 DKK
Produktkode: CW7581-101
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Det specielle har altid haft en tiltrækkende effekt, og det samme kan siges om Nikes Air Force 1 Sketch Pack. Skoene blev præsenteret tidligere i år i to colorways, herunder en White/Blue version, og nu følger Nike op med endnu en ny colorway.

Nike Air Force 1 Low Sketch White udkommer i en helt hvid overdel, men i modsætning til den tidligere hvide version med blå sketch tegninger, så har den nye model i Nike Sketch Pack sorte sketch tegninger. Overordnet set, så ligner skoen mest af alt en standardmodel af den klassiske Air Force 1. Men de forskellige tegninger, sætninger og årstal giver skoen et helt unikt udseende, og passer ind i tidens ånd. Indersålen er i modsætning til resten af skoen helt sort, og tegningen er derimod lavet i hvid.

Det må bare konkluderes at den nye Air Force 1-model fortsætter den populære Sketch Packs flotte og lidt sjove design, og man kan kun sige at kombinationen af sort og hvid aldrig fejler.

Den nye Nike Air Force 1 Low Sketch White Black udkommer den 1. maj på Nikes egen hjemmeside og hos en række forskellige forhandlere. Husk at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi vil holde dig opdateret med alle de nyeste rygter og tilbud i sneakerverdenen. Du kan også hoppe over på vores Release Kalender, hvor du kan følge med i de nyeste releases.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

FOOTASYLUM
Tidspunkt: 09:00

Gå til Footasylum

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Asphaltgold

BSTN STORE
Tidspunkt: Ukendt

Gå til BSTN Store

JD SPORTS
Tidspunkt: Ukendt

Gå til JD Sports

SIZE?
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Size?


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.