Releases

Release Dato: 1. april 2020
Pris: 900 DKK
Produktkode: CW7581-001
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Nikes “Sketch to Shelf”-serie blev sidste år revet af hylderne, da den for første gang blev introduceret. I år har vi allerede set forskellige releases, hvor Nikes Air Force 1-model må siges at have erobret pladsen som seriens frontløber for 2020, med flere releases.

Nike følger nu igen i fodsporene på tidligere succeser med deres Air Force 1 Sketch-pack og lancerer en helt sort version, med hvide sketches. Nike Air Force 1 Low Sketch Black White udkommer med en overdel der er lavet helt i læder, ligesom på det oprindelige design, og er her farvet helt sort. Rundt omkring på skoen er der tilføjet en del sjove detaljer, som alle er unikke for skoen. På midtersålen er den klassiske Air-del, som normalt ikke er synlig, tegnet på skoen, samt at skoens første releaseår, navn og lace-system også er skrevet forskellige steder på skoen. Også skoens swoosh-logo og forskellige Nike-logoer på skoens tunge og indersål, er alle lavet som en håndlavet tegning, for at hylde skoens oprindelige designidéer.

Det må bare siges, at selvom skoen overordnet set ligner en sort standardmodel, så giver det nye sketch-design et friskt pust til den klassiske Nike-model. I et meget stilrent design, fremstår skoen alligevel helt unik, og de tegnede elementer giver essensen af et personligt præg.

Den nye Nike Air Force 1 Low Sketch Black White udkommer den 1. april på Nikes egen hjemmeside, samt hos en række af forskellige forhandlere. Hvis du vil vide mere om andre kommende releases i 2020, så klik ind på vores altid opdaterede Release Kalender. Du kan også følge Sneakerworld på både Facebook og Instagram, hvor vi vil holde dig opdateret med alt det nyeste fra sneakerverdenen.

FORHANDLERE

JD SPORTS
Tidspunkt: 09:00

Gå til JD Sports

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

OVERKILL
Tidspunkt: 09:00

Gå til Overkill

43EINHALB
Tidspunkt: Ukendt

Gå til 43Einhalb

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Asphaltgold

SIZE?
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Size?


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.