Upcoming
Air Force 1 Skeleton orange

Release Dato: 28. oktober 2020
Pris: Ukendt
Produktkode: CU8067-800
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

I sneakerverdenen forbindes den uofficielle højtid, Halloween, altid med en række unikke sneakers fra Nike, der passer til dagen. Indtil videre har vi allerede set billeder af en slimet Air Max 97 og en Freddy Krueger-inspireret Air Max 95, hvilken er en efterfølger på den oprindelige og meget eksklusive SB Dunk Low ’Freddy Krueger’. En del af Nikes Halloween-tradition er også deres Air Force 1 ’Skeleton’-serie. I år er selvfølgelig ikke nogen udtagelse, men denne gang får vi en muligheden for at få fingrene i en mere farverig version, nemlig den nye Nike Air Force 1 Skeleton Starfish.

Faktisk er skoen en nærmest tror kopi af sidste års sorte ’Skeleton’-release, hvor den eneste reelle forskel er, at der er brugt en mere iøjnefaldende farve. Som navnet måske indikerer, så er der på skoens primære farve inspireret af den helt orange søstjerne. Derfor er hele skoens overdel selvfølgelig lavet i orange læder, ligesom skoens snørebånd, tunge og lining også er orange. Udover af været opkaldt efter søstjerne, så skaber den orange farve også associationer til de mange græskar, der stilles ud til Halloween.

Det som ’Skeleton’-serien dog er mest kendt for, er det røntgenlignende aftryk af knoglerne i foden på skoens sider, hvilket på denne orange sko, er lavet i et sort tryg. Dertil er skoens ydersål, ligesom tidligere version lavet i holdbart og selvlysende TPU, der giver skoen et helt unikt udseende.

Selvom der er en del mere fart på den nye colorway i Nikes ’Skeleton’-serie, så klæder uden tvivl skoen og passer helt perfekt til højtiden. Den nye colorway giver også et frisk pust til skoserien, der indtil kun har brugt sorte, grå og hvide farver.

Nike Air Force 1 Skeleton Starfish udkommer lige før Halloween den 28. oktober på Nike SNKRS og hos enkelte udvalgte forhandlere. Du kan læse mere om de andre sko i Nikes Halloween-serie for 2020, eller se andre kommende releases, på vores Release Kalender. Du kan også Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi løbende vil holde dig opdateret med de seneste rygter, nyheder og meget mere fra sneakerverdenen.

FORHANDLERE

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: Raffle

Gå til Sneakersnstuff

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Asphaltgold

43EINHALB
Tidspunkt: Ukendt

Gå til 43Einhalb


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.