Releases

Release Dato: 13. december 2019
Pris: 900 DKK
Produktkode: CQ6566-001

Det er ikke mere end et par uger siden, at Nike lancerede den første colorway i deres Air Force 1 SP “Liquid Metal Pack” til kvinder, der tager udgangspunkt i de tre metaller, som vi kender fra præmieoverrækkelser. De startede bagfra med en model i rosaguld, og nu er tiden kommet til at præsentere nummer to i rækken.

Også her har man valgt at indhylle overdelen i metal, og læderet har således fået en sølvmetallisk makeover, der efterladen skoen med et iøjnefaldende og eksklusivt udtryk.

På samme måde som snørebåndene er det let vatterede for, der gør skoen ekstra komfortabel, holdt i samme lysegrå nuance som overdelen. Og de diskrete perforeringer på snuden er med til at sikre optimal åndbarhed. Den kridhvide sål med indbygget “Air Cushioning” kontrasterer den metalliske overdel og giver dig en følelse af lethed.

Nike Air Force 1 SP “Metallic Silver” udkommer flere steder den 13. december. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

SIZE?
Tidspunkt: 09:00

Gå til Size?


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.