Releases
Ruohan Wang Air Force 1

Release Dato: 24. september 2020
Pris: 799 DKK
Produktkode: CZ3990-900
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Når kunstnere indgår i collabs med modebrands, så ender det i de fleste tilfælde ud i helt unikke og meget specielle designs. Netop det specielle var også hvad man kunne forvente, da Nike indgik i et samarbejde med kinesiske Ruohan Wang. Den kinesiske kunstner er kendt for sin tegneserie lignende kunst, og netop dette har hun også overført til de tre sko der indgår i det nye samarbejde. De tre sko er et par Air Force 1, Blazer Mid 77 og Air Max 90.

Det er svært, at pege på en sko der skiller sig ud, men alligevel vil mange formentlige pege på den nye Nike Air Force 1 Flyleather Ruohan Wang. Kort sagt, så er det utroligt svært, at finde et punkt at starte ved, når skoen skal beskrives, da der sker så mange forskellige ting på hele skoen. Det nemmeste sted må dog være skoens hvide ydersål med små speckles og et grønt Air-logo.

Herfra bliver det dog sværere, da skoens overdel er prydet med en række forskellige tegninger. En ting har de dog alle til fælles; de har alle til formål både at hylde Jordan og minde os om, at det er den eneste vi har, hvorfor vi selvfølgelig skal passe på den. Derfor er der også tegnet en række jordkloder rundt på skoen, samt en masse karikerede mennesker. Farverne på skoens overdel tæller rød, blå, grøn, sort og mange flere.

De forskellige paneler, hvor Air Force 1 logoet ofte er placeret, her tungen og skoens heel tab, er også erstattet med tegninger. På skoens heel tab, er der på venstre fod tegnet en mand med en jordklode i den hånd og en buket i den anden, og på den højre er der tegnet et Nike-logo. Dertil er skoens tungelogo også ændret, hvor der på venstre fod er tegnet et Air Force 1 logo og på højre, et par ben med blomster der stikker ud af.

Nike Air Force 1 Flyleather Ruohan Wang udkommer den 24. september på Nikes egen hjemmeside. Du kan holde dig opdateret med dette release og de to andre releases i det nye collab på vores Release Kalender, eller ved at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram. Her giver vi dig dagligt de seneste nyheder, bedste tilbud og meget andet fra sneakerverdenen.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.