Releases

Release Dato: 21. november 2019
Pris: Ukendt
Produktkode: CQ6566-900

For nylig kunne Nike løfte sløret for deres Air Force 1 SP “Liquid Metal Pack” til kvinder, hvor de har givet den ikoniske Air Force 1 en metallisk makeover.

Kollektionen består af i alt tre colorways – sølv, guld og rosaguld – og nu er ventetiden snart ved at være ovre for dig, der ikke kan få nok af rosaguld.

Læderet på den nye Air Force 1 SP “Rosé” er nemlig badet i rosaguld, og det efterlader skoen med et på én gang tøset og eksklusivt udtryk, der vil gøre sig overordentligt godt til blandt andet et par afklippede jeans.

På samme måde som snørebåndene er det let vatterede for, der gør skoen ekstra komfortabel, holdt i samme lyse nuance som overdelen. Og de diskrete perforeringer på snuden er med til at sikre optimal åndbarhed.

Den kridhvide sål med indbygget “Air Cushioning” kontrasterer den metalliske overdel og giver dig en følelse af lethed, der har været elsket i årtier.

Det er endnu uvist, hvornår de to resterende colorways har release, men Air Force 1 SP “Metallic Bronze” udkommer flere steder den 21. november. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.