Releases

Release Dato: 8. august 2020
Pris: 899 DKK
Produktkode: DA4676-100
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Med Space Hippie har Nike sat fokus på bæredygtighed, og genanvendt materiale skal nu også bruges på en af det amerikanske brands mest ikoniske modeller. Nike har nemlig designet en Air Force 1 sko, hvor der er brugt ”regrind” materiale, som er lavet af genanvendt fodtøj og overskydende dele fra fremstilling af sko. Nike Air Force 1 Regrind Crater er navnet på den nye sko, som snart udkommer. 

Sneakerens overdel er hovedsageligt konstrueret af hvidt læder, mens swoosh-logoet med sin metalliske sølvfarve pryder både inder- og yderside. Orange branding forekommer på hælen og pløsen, og er omgivet af et mangefarvet mønster, som imiterer ”regrind” materialet i ydersålen.

Mellemsålen er holdt i hvid, mens det klassiske ”AIR”-motiv fremstår i en skarp orange nuance. Ydersålen er konstrueret af ”regrind” materiale, som er produceret af genanvendt fodtøj og overskydende dele fra fremstilling af sko. ”Regrind” materialet har mestendels en grå farve, men da det er lavet af genanvendte sko, har det et helt unikt mønster med forskellige farver, som tilføjer ekstra charme til skoen. 

Nike Air Force 1 Regrind Crater lander i en lækker “White/Orange“ version den 8. august 2020. Du kan følge med i vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Asphaltgold

43EINHALB
Tidspunkt: Ukendt

Gå til 43Einhalb

BSTN STORE
Tidspunkt: Ukendt

Gå til BSTN Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.