Nike
Skrevet af: Anne Møller // Instagram
Artikel sponsoreret af: JD Sports

I dagslys kan den forveksles med den traditionelle Air Force 1 fra 1982, som vi kender den. Men når mørket falder på, kommer den nye model med det reflekterende Swoosh-logo mere til sin ret.

Den er blandt Nikes bedst sælgende sko gennem tiden, og det er måske grunden til, at brandet fortsat vælger at fremtrylle nye versioner af den ikoniske basketballsko, der er opkaldt efter den amerikanske præsidents famøse fly.

Denne gang har de taget udgangspunkt i den kridhvide original, som vi kender den, og kombineret den med reflekterende detaljer, der efterlader skoen med et tidløst og dog nytænkende udtryk.

Små, subtile tilføjelser

Lige så vel som originalen er også Nike Air Force 1 Reflective White, som modellen hedder, udstyret med en overdel af hvidt, slidstærkt læder. Den lave profil er bibeholdt, og det samme gælder meshpanelerne, den chunky mellemsål samt den polstrede hæl og pløs. 

Ved første øjekast kan det måske være svært at få øje på, hvordan Air Force 1 ’07 LV8 adskiller sig fra klassikeren. Med går man helt tæt på, vil man opdage den sorte Nike-branding, der er printet på ydersiden, ligesom der er tilføjet en hælstrop samt et lille sølvfarvet Swoosh-logo, der er syet på snuden, til fordel for det traditionelle metalspænde, der normalt er fastgjort på snørebåndene.

Det mest bemærkelsesværdige er imidlertid det store Swoosh-logo, som man, hvis man bevæger sig udenfor i de sene nattetimer, vil opdage lyser i mørke.

Genial eller en tand for underspillet?

Det er altså ikke de store forandringer, som Nike har valgt at udstyre den nye Air Force 1 med. Men nogle gange skal man heller ikke ændre på noget, der i forvejen fungerer. Hvad mener du? Er Air Force 1 ’07 LV8 genial? Eller er den en tand for underspillet? Den kan lige nu købes hos JD Sports til en pris på 900 kroner.

Find flere sneakers nye sneakers hos JD Sports

Hvis Air Force 1 sneakeren ikke falder i din smag, er der heldigvis hundredvis af sneakers på lager hos JD Sports lige nu. Her kan du jævnligt finde helt nye modeller fra brands som Nike, adidas, New Balance, Puma, Converse og mange andre brands.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.