Releases

Release Dato: 17. september 2020
Pris: 899 DKK
Produktkode: CN0866-002
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Bæredygtighed er vejen frem, og dette er selvfølgelig også gået op for de mange store modebrands verden over. I 2020 har især sneakerverdenen taget et stort skridt, hvor Nike har lavet en af de største ændringer i deres produktion og design. Med fokus på genbrug af materialer, lancerede brandet i starten af sommeren deres Space Hippie-kollektion, hvor de bagvedliggende idéer også er blevet brugt på andre modeller.

En af disse modeller er den ikoniske Air Force 1, der udkommer i en Recycled Canvas Grey. 20% af skoens materialer er lavet af genbrugt materiale, og selvom det ikke lyder af meget, så har det en stor betydning for reduceringen af spild i Nikes egen produktion. Overdelen på skoen er lavet i hel grå kanvas, der giver skoen er mere unikt udseende, sammenlignet med andre modeller lavet i læder. På skoen slipper man dog ikke helt for læder, da både skoens swoosh og heel tab er lavet i hvid læder. Nike Air-logoet på skoens heel tab er dertil broderet i en afbleget gul farve.

Udover det broderede logo, så er der også en række andre specielle detaljer på skoen. Først og fremmest, så er der speckles på skoens midter- og ydersål, der også er en af kendetegnene for Nikes nye bæredygtige kollektioner. Ydersålen er dertil lyseblå og står i skarp kontrast til den hvide midtersål. Det er dog ikke her, at skoen for alvor skiller sig ud, da tungen er lavet i tie dye. Selvom det måske er helt ved siden af skoens mere neutrale design, så passer tungen alligevel perfekt til skoen og giver den samtidig et friskt pust.

Den nye Nike Air Force 1 Recycled Canvas Grey udkommer den 17. september på Nikes egen hjemmeside og hos en række forhandlere. Du kan læse mere om andre bæredygtige modeller fra Nike, eller bare andre kommende releases, ved at klikke dig over på vores altid opdaterede Release Kalender. Du kan også følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt giver dig de seneste nyheder, rygter og en masse andet spændende content.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: 09:00

Gå til Asphaltgold

SIZE?
Tidspunkt: 09:00

Gå til Size?

BSTN STORE
Tidspunkt: Ukendt

Gå til BSTN Store


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.