Releases

Release Dato: 17. september 2020
Pris: 899 DKK
Produktkode: CN0866-001
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Bæredygtighed er virkelig et område, som er i fokus for Nike i disse måneder. Flere og flere forskellige modeller bliver lanceret, hvor de genanvendte materialer er det vigtigste. Det er også tilfældet for den nye Nike Air Force 1 Recycled Canvas Blue, som er produceret af mindst 20 % genanvendt materiale målt på vægt.

Sneakerens overdel er ulig de normale Air Force 1 ikke lavet i læder, men derimod af kanvas. Kanvas-materialet er holdt i en blågrå farve med et unikt udseende grundet de farvede vævninger, som er tilsløret af det blågrå kanvas, men som kommer til syne, hvis man tager et nærmere kig på skoen. Her ser man små strejf af røde, grønne og blå nuancer, som også er temaet på pløsen, hvor de forskellige farver er i fokus. Swoosh-logoet og heel tab er konstrueret af læder og fremstår i hvid, mens branding på pløsen og hælen forekommer i en limegrøn farve.

Mellemsålen optræder i hvid, mens ydersålen er lysegrå, begge er prydet med små grå prikker, og mellemsålen indeholder en Air-enhed, som sikrer stødabsorbering og ekstra komfort. Denne sneaker kombinerer altså det klassiske design fra 1982 med de nye bæredygtige tanker.

Nike Air Force 1 Recycled Canvas Blue udkommer den 17. september. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Asphaltgold

SIZE?
Tidspunkt: 09:00

Gå til Size?

BSTN STORE
Tidspunkt: Ukendt

Gå til BSTN Store


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.