Releases

Release Dato: 17. december 2020
Pris: Ukendt
Produktkode: CD4366-100

Tilbage i juli sidste år udgav Nike den futuristiske sneaker DIMSIX Signal Flyknit “Blue Gaze”, og denne serie af DIMSIX sneakers bliver nu endnu større. Denne gang er det den ikoniske Air Force 1-model, som bliver tilføjet til DIMSIX, der referer til Dimension Six. Et navn, som brandet var tæt på at komme til at hedde i sin tid.

Nike Air Force 1 React White har samme silhuet som de klassiske Air Force 1-modeller, og overdelen består af læder, som er holdt i en ren hvid farve, som vi kender det. Der, hvor denne sneaker stikker ud, er i kraft af swoosh-logoet, som forestiller at være tegnet op med sort sprittusch. På hælen er teksten ”NIKE AIR” syet på med en rød farve, hvilken også går igen på mellemsålen og giver en skarp kontrast til den ellers hvide sneaker.

Endelig er teksten DIMSIX er printet på hælen, mens mellemsålen kommer med React-teknologi, som gør sneakeren lettere og mere behagelig at have på.

Nike Air Force 1 React “White” udkommer den 17. januar. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

 

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

JD SPORTS
Tidspunkt: 09:00

Gå til JD Sports

SIZE?
Tidspunkt: 09:00

Gå til Size?

BSTN STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til BSTN Store

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: 09:00

Gå til Asphaltgold


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.