Releases

Release Dato: 17. januar 2020
Pris: Ukendt
Produktkode: CD4366-001

Nike bliver ved med at imponere med nye modeller af den ikoniske Air Force 1-model, som udkom for første gang i 1982. Den nye model, Nike Air Force 1 React “Black” er en del af det amerikanske brands satsning D/MS/X, som er en reference til Dimension Six. Et navn, som brandet var tæt på at komme til at hedde i sin tid.

Skoen kommer i en overdel bestående mestendels af læder, mens der på inder-og yderside er et bølgeformet mesh-panel, der går igen på pløsen. Sneakeren er klædt i en dyb sort farve, som både optræder på overdelen såvel som på sålen. Langs hælen er der tilføjet en pastelfarvet lilla detalje, som, i forening med en pastelgul detalje på mellemsålen, kontrasterer sneakerens ellers mørke look. Omridset af swoosh-logoet, der er printet på, er holdt i en lysere grå nuance, og er blevet forstørret op i sammenligning med logoet på den klassiske Air Force 1-model.

Endelig er teksten ’D/MS/X’ printet på hælen, mens mellemsålen kommer med React-teknologi, som gør sneakeren lettere og mere behagelig at have på.

Nike Air Force 1 React “Black” udkommer den 17. januar. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

JD SPORTS
Tidspunkt: 09:00

Gå til JD Sports

SIZE?
Tidspunkt: 09:00

Gå til Size?

BSTN STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til BSTN Store

REZET STORE
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Rezet Store

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Asphaltgold

43EINHALB
Tidspunkt: Ukendt

Gå til 43Einhalb

AFEW STORE
Tidspunkt: Ukendt

Gå til AFEW Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.