Releases
Air Force 1 Rayguns

Release Dato: 8. januar 2021
Pris: 980 DKK
Produktkode: CU8070-100
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Basketball har altid været en betydelig del af kulturen i Nike hvor Jordan brandet er en af de mest fremtrædende serier af basketballsko. Tilbage i starten af 00’erne lavede Nike også en af deres mest ikoniske kampagner i basketballs historie, hvor de skabte deres eget fiktive basketballhold, Roswell Rayguns. Holdet blev anført af den tidsrejsende Dr. Funk og spillede i hvide eller sorte trøjer, der begge havde en gul og orange stribe ned over trøjen. Farverne ledte i 2019 til designet bag en af de mest ikoniske Dunks i nyere tid, der var inspireret af den sorte trøje. Nu kan vi så også se frem til endnu en sko, denne gang inspireret af den hvide spilletrøje, nemlig den nye Nike Air Force 1 Rayguns.

Sammenlignet med den tidligere Dunk Low, er den nye Air Force 1 ikke nær så kreativ, hvor farverne fremstår mere simple og dækker hele paneler. Overordnet set, så er skoen lavet i hvid læder, der dækker skoens tåpanel, toe guard, eyestays og baggrund, hvor tungen også er lavet i hvidt tekstil. Skoens hælpanel er derimod lavet i et mørkt, orange tekstil, ligesom skoens swoosh der er farvet sort og har fået en gul kant. Den gule farve går yderligere igen på skoens heel tab, der også er lavet i samme tekstil som resten af de farvede paneler. På ydersiden af skoens hæl er der også påsyet et sort og gult badge, der forestiller en basketball. Skoen er også udstyret med en sort lining og indersål, hvor der på den højre indersål er skrevet ’RAYGUNS’, og på den venstre kan man se et Nike Air-logo. Ligesom skoens lining, er ydersålen også farvet sort og står i en klar kontrast til den hvide midtersål.

Nike Air Force 1 Rayguns udkommer den 8. januar på Nikes egen hjemmeside. På vores Release Kalender kan du holde dig opdateret med dette release eller finde andre kommende releases. Du kan også følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi gør arbejdet for dig og giver dig de seneste nyheder og rygter fra sneakerverdenen.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.