Releases

Release Dato: 26. juni 2020
Pris: 900 DKK
Produktkode: CJ1386-100
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

En klassiker hos Nike, der aldrig holder op med at være en klassiker, er den ikoniske Air Force 1. Skoen har været designet i et utal af colorways og fået flere opdateringer, men uanset hvad, så er den altid let at genkende. Nu kan vi så se frem til en colorway, der ligner en præcis gengivelse af Puerto Rico-colorwayen fra 2005.

Nike Air Force 1 Low QS Puerto Rico står som man kender og husker den, med en overdel der er lavet i hvid læder, inkl. skoens swoosh-logo, hvor skoens hæl er prydet med Puerto Ricos flag, som også er at finde på skoens tungelogo. Derudover er skoen ydersål og ligning farvet i navy, ligesom skoens heel tab og AIR-skriften på midtsålen. Nike Air Force 1 logo på skoens heel tab er dertil i rød. Puerto Rico-colorwayen fanger alle farverne i landets flag, inkl. flaget, og står som et flot og stilrent symbol på landet i Mellemamerika.

Den nye Nike Air Force 1 Low QS Puerto Rico udkommer den 26. juni. Du kan følge med i potentielle ændringer og andre releases, ved løbende, at følge med på vores Release Kalender, eller ved at følge Sneakerworld på både Facebook og Instagram, hvor vi løbende deler nyheder, rygter og de bedste tilbud med dig.

FORHANDLERE

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: 09:00

Gå til Asphaltgold


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.