Releases

Release Dato: 8. november 2019
Pris: 999 DKK
Produktkode: CK3314-400

I sin nye kollektion i samarbejde med Nike tager Vice President of Creative Projects hos Nordstrom, Olivia Kim, os med på en psykedelisk og farverig rejse tilbage til 90’ernes undergrundskultur.

Kollektionen er inspireret af Olivia Kims egen teenagegarderobe og genopliver den legesyge side af New York, som Olivia Kim oplevede den, da hun voksede op Downtown Manhattan. Kollektionen er en blanding af de klassiske Nike-designs, som vi kender dem, og Olivia Kims personlige stil, der uundgåeligt leder tankerne tilbage til årtiet, der var domineret af rave, hiphop og DIY-mode.

Udover beklædning og tilbehør byder kollektionen på i alt fem par sko, herunder Air Jordan IV, Air Mowabb, Air Footscape og endelig Air Force 1, som det skal handle om nu.

Sneakeren, der går under navnet Olivia Kim x Nike WMNS Air Force 1 No Cover, er beklædt med tyk, kongeblå fløjl, der står i skarp kontrast til det neongule slangeskindsmønster, der pryder hælen, tungen og Swoosh-logoet. Som en skjult detalje lyser sålen i mørke. En detalje, der på subtil vis får én til at tænke på den lysende væske, der er indkapslet i de plastiktør, der bliver brugt i forbindelse med ravefester.

Olivia Kim x Nike WMNS Air Force 1 No Cover udkommer hos udvalgte forhandlere den 8. november. Ønsker du at få fingrene i den eksklusive sko, skal du formentlig være hurtig på tasterne. Vi spår en enorm interesse allerede inden, kollektionen er udkommet.

Husk at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med releases, rygter, gode tilbud og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.