Releases

Release Dato: 10. januar 2020
Pris: 900 DKK
Produktkode: CW2367-100

Siden 2011 er der med få undtagelser blevet spillet én årlig NBA-kamp på den anden side af Atlanten. I de sidste par år har London været værtsby, men den 24. januar i år er det under andre himmelstrøg, at 3-pointsskudene skal komme fra. Det bliver nemlig i den franske hovedstad Paris, at Milwaukee Bucks skal spille mod Charlotte Hornets, og det har Nike valgt at hylde ved at producere en ny version af en af brandets bedst sælgende sko, nemlig Air Force 1. Sneakeren har fået navnet Nike Air Force 1 Low NBA Paris Game og har med sine hvide, røde og blå farver en fransk flair.

Overdelen er fremstillet af glat læder med åndbar perforering på snuden. Sneakeren er holdt i en stilren hvid farve, og det ikoniske swoosh-logo er at finde på inder- og yderside som ved de klassiske Air Force 1-modeller. Teksten ”NBA PARIS” er printet på hælen med en kontrasterende rød, der går igen i teksten ”PARIS ASSOCIATION NATIONALE DE BASKETBALL”, der er printet på ydersiden af hælen.

Den tykke hvide mellemsål er udstyret med Nike’s eksklusive Air-dæmpning, som støtter din fod alle de rigtige steder. En blå og rød linje langs sålens hæl fuldender sneakerens elegante look.

Nike Air Force 1 Low NBA Paris Game udkommer den 24. januar. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.


FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.