Nike
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Nike er gået sammen med Uninterrupted om en særlig udgave af Air Force 1, der er skabt til at blive personliggjort.

Ser man tilbage på de sidste par år, er noget af det, der har fyldt mest inden for sneakers, personliggørelse og ’customization’. Den tendens hopper Nike nu igen med på – denne gang i et samarbejde med Uninterrupted bestående af en unik udgave af Air Force 1 Low.

I AM MORE THAN

Skoen der primært er holdt i hvide farver, er udstyret med Uninterrupteds logo og ”I AM MORE THAN”-motto på skoens hæl i en blå farve. Den blå farve går igen på ydersålen og snørebåndene og fremhæver deusden ”I AM UNINTERRUPTED”, som står skrevet på et bånd rundt om skoen.

Medfølgende tuscher

Det der imidlertid gør skoen noget helt særligt er, at den kommer med en blå og en sort touch, som inviterer ejeren til at personliggøre sit par og fortælle sin egen historie derigennem – den ultimative måde at udtrykke sig gennem sine sneakers.

Udkommer snart

Uninterrupted x Nike Air Force 1 More Than_ udkommer i størrelser til hele familien den 10. oktober – men kun i begrænset antal, så vent ikke for længe, hvis du vil have fat i et par.

Find flere Nike-nyheder

Hold øje med vores Release Kalender for flere Nike-nyheder og følg os på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, tilbud, inspiration og mere.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.