Nike
air force 1 2020 release
Skrevet af: Joakim J. Løper // Instagram
Reklame for: Nike

En af de mest alsidige sko fra Nike, den ikoniske Air Force 1, vender nu tilbage i endnu en reflekterende udgave, dog med et lille twist. Ligesom det tidligere samarbejde med 3MTM, er den nye Nike Air Force 1 ’Metallic Summit White’ helt perfekt til de kommende vinternætter, hvor de reflekterende tekstiler gør dig synlig i mørket.

Det er ikke den første reflekterende version vi har set i år, men det er uden tvivl en af de specielle colorways. Idéen bag den nye version af den nu 38-årige gamle model har været, at den skal komme med ny energi og give skoen mere liv end tidligere versioner, hvilket man på mange måder har lykkedes med.

air force 1 metallic white
Ny energi, der hylder historien

Selvom den nye colorway fremstår relativt simpel, så er dette på ingen måde tilfældet. På skoens overdel har man anvendt klassiske, hvide, rynkede læder, Air Force 1 længe har været kendt for. Læderet bruges på skoens tåpanel og baggrund. Dette står i en skarp kontrast til resten af skoen, der er lavet i et slidstærkt tekstil, der er farvet i en grålig Summit White. Til at give skoen den bedste komfort, har man givet skoen en tykt polstret lining og en sål lavet i blød og stødabsorberende skum, der har været en del af skoens design siden den første lancering i 1982.

 

hvid air force 1
Unikke detaljer

Det er selvfølgelig ikke en sneaker fra Nike uden en eller anden form for unik detalje, hvilket i dette tilfælde er skoens swoosh. Swooshet er lavet i syntetisk læder, som er farvet i en metallisk guld. Sammen med tekstilet på skoens overdel, kan man se forskellige nuancer på skoen, alt efter perspektivet man har. Dertil er skoens heel tab lavet i et refleksivt tekstil, som også er blevet inkorporeret i form af stiplede linjer i skoens snørebånd, der lyser skoen op i de mørke nætter.

Den nye Nike Air Force 1 ’Metallic Summit White’ kan nu findes på Nikes egen hjemmeside og hos udvalgte forhandlere. I vores Release Kalender kan du holde dig orienteret med andre kommende sneakers til de mørke og kolde vintermåneder. Du kan også følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi gør arbejdet for dig og giver dig de seneste nyheder, rygter og bedstetilbud fra sneakerverdenen.

air force 1 guld logo

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.