Releases

Release Dato: 22. juni 2020
Pris: 1.149 DKK
Produktkode: CZ7107-100
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Nike Air Force 1 Type-modellen så for første gang dagens lys, tilbage i sommeren 2019, hvor den blev introduceret i en ’Summit White’ colorway. Med sit unikke design og futuristiske stil, tog modellen markedet med storm, og er siden hen kommet i flere forskellige colorways, hvor en ny en nu ser dagens lys, nemlig Nike Air Force 1 Type ’Melon Tint’.

Så sommerlig som en sko nu kan være, så udkommer den nye Air Force 1 Type i en genkendelig hvid overdel i læder, med ekstra beskyttelse på skoens toe guard, af et gummipanel fra skoens sål. Bagerst på skoen er også en sort strap, ligesom andre modeller, der både ser godt ud og giver mulighed for at tilpasse skoen helt perfekt. Som det altid har været gældende for Type-modellen, så er indersiden af skoen lavet i et transparent tekstil, der er opdelt midt på at en lysegrøn syning, og hvorunder kan se et panel i samme grønne farve. Skoens unikke og prikkede tunge har også fået samme farvemæssige behandling, og er farvet i den samme melongrønne farve. Som en ekstra lille detalje, og  i kontrast til resten af den hvide og melongrønne sko, så er swooshet på skoens heel tab, farvet i en rød farve.

Den nye Nike Air Force 1 Type ’Melon Tint’ udkommer på Nikes egen hjemmeside, samt hos en række af forhandlere, den 22. juni. Du kan læse mere om hvor du kan købe skoen, samt holde dig opdateret med andre kommende releases, ved at klikke dig over og holde dig orienteret på Release Kalender. Du kan også følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt giver dig de seneste nyheder, rygter, bedste tilbud og meget andet fra sneakerverdenen.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Asphaltgold

43EINHALB
Tidspunkt: Ukendt

Gå til 43Einhalb

BSTN STORE
Tidspunkt: Ukendt

Gå til BSTN Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.