Releases
Air Force 1 Pink Blå

Release Dato: 17. oktober 2020
Pris: 899 DKK
Produktkode: DC1164-101
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Air Force 1, som havde sin debut i 1982, var oprindeligt lavet som en basketball-sko, men er i dag mere en hverdags-sneaker med et alsidigt design, hvilket også afspejles i denne nye version, som kommer i lyse farver og med krokodille-print.

Sneakerens overdel er holdt i den klassiske hvide farver og er konstrueret af en blanding af læder og syntetisk læder. Som en kontrast til det glatte læder er swoosh-logoerne og hælflappen prydet af et krokodilleinspireret print. Swoosh’et på ydersiden af venstre sko forekommer i lyserød, mens swoosh’et på indersiden er lyseblå, og for at det ikke skal være nok, så er der byttet om på disse farver på højre sko.

Ligeledes fremstår hælkappen på venstre sko i lyseblå, mens den på højre er lyserød. De famøse swoosh er splittet op i to dele, som giver sneakeren et nyt og moderniseret udseende. Som en ekstra detalje er størrelsesmærkatet rykket fra skoens indre og ud øverst på pløsen.

Den nederste del af skoen optræder, som vi kender den fra den originale Air Force 1, i hvid og indeholder den legendariske Air-enhed, som sikrer ekstra komfort.

Nike WMNS Air Force 1 LXX Pink Aqua udkommer den 17. oktober. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Asphaltgold

43EINHALB
Tidspunkt: Ukendt

Gå til 43Einhalb

BSTN STORE
Tidspunkt: Ukendt

Gå til BSTN Store


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.