Releases
Download All Pairs Top Banner

Release Dato: 15. juli 2019
Pris: Ukendt
Produktkode: CI0054-100

Et gammelt ordsprog lyder: ”If it ain’t broke, don’t fix it”. Alligevel er det lige nøjagtig, hvad Nike har gjort med deres Air Force 1 Low-model i hvid. De har nemlig taget en vaskeægte klassiker – et tidløst ikon – og dekonstrueret den for så at sætte den sammen på ny på en ganske mærkværdig måde.

Den nye Air Force 1 Low TYPE ”Summit White” skifter den stilrene læder-overdel ud med en række spøjse detaljer så som en strop ved hælen, en lang og blå pløs og et gummi-overlay ved snuden. Det giver den et opmærksomhedskrævende og næsten Frankenstein-lignende udtryk. Det er langt fra første gang, at Nike nyfortolker deres Air Force 1 Low-model, men måske første gang, de gør det på så radikal vis.

Nike Air Force 1 Low Type ”Summit White” udkommer hos Nike den 15. juli. Find direkte link til forhandlere nedenfor, hvis du vil have et par, og tjek vores Release Kalender for andre Nike-nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.