Releases
air force 1 jul

Release Dato: 4. december 2020
Pris: Ukendt
Produktkode: DC1620-600
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Julen nærmer sig med hastige skridt, og det samme gør dette års udgivelser af jule-sneakers. Et af de brands, der er mest kendt for at udgive sneakers til højtiden er Nike. I år er ikke en undtagelse, og Nike har givet deres populære Air Force 1 High en jule-makeover.

Nike Air Force 1 High Christmas kommer med en overdel prydet i de klassiske julefarver, grøn og rød. Et mønster af snefnug i hvid og rød er tilføjet på panelet på siden, toe box og under snørebåndene og minder mest af alt om en julesweater. Stroppen på skaftet er også prydet af hvide snefnug, men her omkranset af en grøn farve. Som en ekstra detalje optræder et guld Swoosh på den grønne strop. Læder overlejringer smyger sig fra snuden op langs snøresystemet og op til skaftet og fremstår i en rødbrun nuance. Swoosh-logoerne på inder- og yderside matcher med sin hvide farve snørebåndene.

Skoens underdel binder med sin hvide farve en flot sløjfe på den julede sneaker. Så hvis du er helt tosset med jul, så skal du være klar den 4. december, hvor Nike Air Force 1 High Christmas udkommer. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Asphaltgold

43EINHALB
Tidspunkt: Ukendt

Gå til 43Einhalb

BSTN STORE
Tidspunkt: Ukendt

Gå til BSTN Store


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.