Releases
Nike Air Force 1 Crater Black

Release Dato: 15. oktober 2020
Pris: Ukendt
Produktkode: CT1986-002
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Nikes vilde og bæredygtige kollektion, Space Hippie, er, som navnet indikerer, inspireret af det ydre rum. Denne inspirationskilde har de også taget med videre til deres andre bæredygtige serier, hvilket har medført Nikes Crater-serie, der for eksempel indeholder den populære Air Jordan 1. Nu kan vi dog også se frem til, at en anden ikonisk model inddrages i serien, nemlig den nye Nike Air Force 1 Crater Black.

I modsætning til den bæredygtige Canvas-version der releasede i midten af september, så er der en del mere fart på den nye Air Force 1. Selve skoens overdel er en kombination af et multifarvet panel og sort tekstil, der delvist af lavet af genanvendte materialer. Det multifarvede panel er på skoens toe guard og tåpanel. Panelet er lavet med en grå baggrund hvorpå der er speckles i blå, rød og grøn. Selve tekstilet er en anelse forvasket i sit udseende, hvilket også giver farverne et mere afdæmpet udtryk. Den samme type tekstil bruges også på skoens sorte paneler, der dækker resten af skoens overdel, inklusiv skoens tunge, lining og snørebånd. Dertil er skoens lace lock også lavet i et helt mørkt metal. Derudover er der brugt læder til at lave skoens swoosh-logo og heel tab.

Ligesom med overdelen, så er skoens midter- og ydersål også delvist lavet i genanvendte materialer fra Nikes egen produktion, hvilket indikeres med de mange forskelligfarvede speckles, der kan ses på skoens hvide sål. Dele af skoens ydersål er lavet som en grå Crater-sål, med mange forskellige speckles. Som en ekstra detalje, og en der har været gennemgående i Nikes nye bæredygtige serie, så er indersålen lavet i en kraftig farve, hvor den her er gul med et sort Nike Air logo.

Den nye Nike Air Force 1 Crater Black udkommer på Nikes egen hjemmeside og hos en række forhandlere den 15. oktober. Du kan læse mere om andre bæredygtige releases fra Nike, eller andre general releases, ved at følge med på vores Release Kalender. Du kan også følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt giver dig de seneste nyheder, bedste tilbud og andet spændende content fra sneakerverdenen.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.