Releases

Release Dato: 12. marts 2020
Pris: Ukendt
Produktkode: CI3445-800

En af de bedst sælgende Nike sneakers, Air Force 1, er blevet genfortolket i et nyt og simplistisk design. Nike Air Force 1 Blueprint Orange trækker på en af de helt store trends i øjeblikket, dekonstruktion, som vi kender fra Virgil Abloh’s Off-White-kollektion.

Hele skoens overdel er holdt i en skarp orange farve, og de individuelle paneler, som former skoen, er udarbejdet i et halvgennemsigtigt tekstil-materiale, der gør den ellers stærke farve lidt mere afdæmpet. Den mest bemærkelsesværdige detalje er, at de forskellige paneler er nummereret med tal fra ”1” til ”9”, samt forskellige skriblerier og udskårne linjer i lyseblå, hvilket får det til at ligne et blueprint.

Nike Air Force 1 Blueprint Orange udkommer den 12. marts. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

43EINHALB
Tidspunkt: 09:00

Gå til 43Einhalb

AFEW STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Afew Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.