Releases

Release Dato: 22.. juni 2020
Pris: Ukendt
Produktkode: CV0258-100
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Nikes BETRUE-kampagne er nu gået ind i sit 8. år, og støtten til fællesskabet omkring LGBTQIA+ er kun vokset. I forbindelse med kampagnen, lancerer Nike årligt en række sneakers, der hylder friheden bag bevægelsen, og for første gang kan vi nu se frem til at Nikes ikoniske Air Force 1, bliver inkluderet i BETRUE-familien.

Nike Air Force 1 Be True står næsten præcis som vi kender og husker den, med en overdel i helt hvid læder. Skoen har dog alligevel fået noget af make-over, men på en sådan måde, at det ligner, at skoen altid har været ment til at se sådan ud. En af detaljerne, som man måske ikke lægger mærke til, er skoens takkede, iridescent swoosh-logo, der kan vise alle regnbuens farver, alt efter lyset den befinder sig i, hvilket fungerer som en hyldest til regnbueflaget, der er LGBTQIA+ officielle flag. Dertil er Nikes BETRUE-logo tilføjet på skoens tungelogo, samt nede på ydersålen ved siden af ”AIR”-skriften. Når man nu snakker om sålen, så er den også her blevet skiftet ud med en helt hvid gummisål, hvilket ikke er noget man umiddelbart ser ved første øjekast.

Siden det er første gang at Nikes Air Force 1 er en del af deres BETRUE-kollektion, har brandet valgt at kombinere dette med, at det også er første gang, at man hylder det udvidet More Color, More Pride-flaget. Flaget med de 10 farver fremgår på skoens heel tab, og flaget har det formål, at kombinere både race og seksuel orientering, i kampen om lighed.

Den nye Nike Air Force 1 Be True udkommer sammen med en Nike Air Max 2090 Be True og Nike Air Deschutz Be True, den 22. juni, på Nikes egen hjemmeside, samt hos række udvalgte forhandlere. Hvis du ønsker at vise din støtte, så kan du finde forhandlere af de tre par på vores Release Kalender, eller holde dig opdateret omkring deres releases, ved at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Asphaltgold

43EINHALB
Tidspunkt: Ukendt

Gå til 43Einhalb

BSTN STORE
Tidspunkt: Ukendt

Gå til BSTN Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.