Nike
Download All Pairs Top Banner
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Vi har været så heldige at få fingrene i den nye Nike Air Force 1 ”Black/Pale Ivory”, der muligvis er én af de bedste hverdags-sneakers lige nu – her er fem gode grunde til at købe den.

1. Tidløs, men aktuel model

Air Force 1 Low har mere end 35 år på bagen, men er ikke desto mindre mere aktuel end nogensinde. Den er en fast del af gadebilledet herhjemme og uden tvivl én af de mest populære modeller fra Nike i øjeblikket. Det er, med andre ord, en sko du ikke kan gå galt i byen med.

2. Brug den til alt

Den nye ”Black/Pale Ivory” har en simpel farvekombination af sort og hvid, hvilket gør, at den kan kombineres med et hvert outfit. Modsat originalen er overdelen udarbejdet i tekstil og ruskind, hvilket sikrer et raffineret, livsstilsvenligt udtryk, så du desuden kan bruge den i enhver anledning.

3. Høj kvalitet

Udover alsidighed er en god hverdags-sneaker kendetegnet ved høj kvalitet, så den kan modstå timevis af brug. Air Force 1 Low bliver ovenikøbet kun bedre ved kontinuerligt brug.

4. Overskuelig pris

Langt de fleste sneaker-udgivelser fra Nike koster i dag 1000 kr. eller mere, og derfor er det rart, at én af deres klassikere stadig kan fås til blot 800 kr., som det er tilfældet med Nike Air Force 1 – selv i denne nye tekstil/ruskindsudgave.

5. Eksklusiv

Som sagt er Nike Air Force 1 populær i øjeblikket, og er du på jagt efter en udgave, man ikke ser hver dag, er denne oplagt – ”Black/Pale Ivory” er nemlig en JD Exclusive og kan således kun købe hos JD.

Her kan du købe Air Force 1

Den kan købes nu og er tilgængelig i en god håndfuld størrelser. Find det direkte link nedenfor, og følg Sneakerworld på Facebook og Instagram for mere sneaker-inspiration, -nyheder, -tilbud og meget mere.

KØB AIR FORCE 1 HER


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.