Nike
Download All Pairs Top Banner
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Et af de mest oplagte valg, hvis du leder efter sneakers. 

Få sneaker-modeller kan prale af at være lige så alsidige, tidløse og trendsættende som Nike Air Force 1. Modellen har mere end 30 år på bagen, men er ikke desto mindre stadig én af de mest aktuelle og populære silhuetter fra Nikes store sortiment.

Skoen kan bruges i enhver anledning, sammen med et hvert outfit og går aldrig af mode. Skal du have tilføjet et par til din rotation? Her er 5 af de bedste udgaver, du kan købe nu Nike nu.

Nike Air Force 1 “Gum Bottom”

Leder du efter ’retro vibes’, er denne ”Gum bottom” et godt bud – med en kombination af hvidt læder, mørkeblåt Swoosh-logo og gum-ydersål, emmer den af 80’erne.

KØB SNEAKEREN HER
Nike Air Force 1 “Wolf Grey”

En simpel kombination af grå og hvid gør denne ”Wolf Grey” udgave enormt alsidig og passende til et hvert outfit.

KØB SNEAKEREN HER
Nike Air Force 1 “Transparent Pack”

Air Force 1 ”Transparent Pack” blev udgivet tidligere på sommeren og tilbyder et friskt pust til den klassiske model med gennemsigtige mesh-paneler, store syninger og andre moderne detaljer.

KØB SNEAKEREN HER
Nike Air Force 1 “Triple White”

Der findes tusindvis af udgaver af Air Force 1, men ingen af dem slår den klassiske, hvide udgave, og den burde være at finde i en hver moderne herregarderobe. Har du fået købt dig et par?

KØB SNEAKEREN HER
Nike Air Force 1 “Nike By You”

Fandt du ikke et par, der faldt i din smag, eller er du bare på udkig efter noget mere unikt? Husk at du lige nu kan designe dit helt eget, personlige par Air Force 1 Low takket være Nike By You.

DESIGN DIT EGET PAR HER

Tjek vores guide til sneaker pleje, hvis du vil have tips til, hvordan du får dine sommer sneakers til at holde længere, og følg os desuden på Instagram, YouTube og Facebook, hvor du får din daglige dosis sneakernyheder.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.