Releases
Download All Pairs Top Banner

Release Dato: 19. januar 2019
Pris: Ukendt
Produktkode: AR4237-002

Jerry Lorenzos nye Nike-sneaker, Air Fear of God 1 udkommer i ”Light Bone” d. 15. December. Læs mere her.

For omtrent tre år siden fik Jerry Lorenzo – manden bag Fear of God – stillet en opgave af Nike: at designe en ny performance basketball-sneaker, der ville vække interesse blandt det yngre publikum – på samme måde som de nyeste sneakers fra Lebron, Kobe, KD osv. gjorde for et par år siden.

Det er bestemt ikke en nem opgave – særligt ikke når man tager i betragtning, at efterspørgslen og hypen omkring nye basketball-designs i dag er lavere end den har været i mange år. Alligevel tyder noget på, at Jerry Lorenzo er nået i mål. Hans nye Air Fear of God 1 er nemlig allerede enormt hypet og forventes at blive revet væk, når den udkommer i midten af december.

Air Fear of God 1 har været undervejes i rigtig lang tid, og det skyldes ikke mindst, at den fra starten har været et enormt ambitiøst projekt. Foruden de høje forventninger fra Nike, har Jerry Lorenzo nemlig også selv haft høje forventninger til designet. Hans mål med Air Fear of God 1 var nemlig at skabe en sneaker, der ville give de unge i dag samme følelse, som hanselv oplevede, når han fik et par splinternye Air Jordans i hænderne som ung.

Denne vision har manifesteret sig i en helt ny silhuet med en masse nye detaljer, der netop har til formål at forstærke den helt særlige følelse, man får, når man tager et par helt nye sneaker i hænderne – og på fødderne.

Designmæssigt er Air Fear of God 1 både inspireret af klassiske Nike Air –sneakers og mere moderne modeller. Eksempelvis er plastik-buret inspireret af Air Huarache, hang-tag’et er inspireret af Air Jordan 4 og sålen er inspireret af Air Max 180, mens det overordnede udtryk og form har hentet referencer fra Jerry Lorenzos egen Military Sneaker og Kanye Wests adidas Yeezy Boost 750.

Resultatet er en super interessant ny sneaker, der både har formået at fange ånden fra de klassiske Nike Air basketball-sko og stilen, som man kender fra Jerry Lorenzo selv.

Selvom Nike Air Fear of God forventes at have en retail-pris på over 3000 kr., tyder alt på, at den bliver revet væk. Du skal derfor være klar, hvis du vil have fat i et par, når de udkommer d. 15. december Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder.

Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

UPDATE: Nike Air Fear Of God 1 “Light Bone“ releaser igen hos Europæiske forhandlere den 19. januar 2019.

FORHANDLERE

OVERKILL
Tidspunkt: 09:00

Gå til Overkill

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: RAFFLE

Gå til Sneakersnstuff

FOOT DISTRICT
Tidspunkt: RAFFLE

Gå til Foot District

SOTO STORE
Tidspunkt: RAFFLE

Gå til SOTO

SLAM JAM SOCIALISM
Tidspunkt: RAFFLE

Gå til Slam Jam

ENDCLOTHING
Tidspunkt: RAFFLE

Gå til Endclothing

ANTONIA
Tidspunkt: RAFFLE

Gå til Antonia


[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.