Releases

Release Dato: 25. april 2020
Pris: 2.850 DKK
Produktkode: AR4237-005
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Samarbejdet mellem Jerry Lorenzo og Nike er kendt for sit minimalistiske design, med fokus på utility. Derfor har det i de fleste tilfælde været nærliggende at anvende neutrale farver og jordfarver, hvilket også er udgangspunktet for den nye colorway, af den populære Nike Air Fear of God.

For første gang, kan vi se frem til en helt sort version af Nike Air Fear of God. Skoen der har fået tilnavnet ’Noir’ eller ’Triple Black’, er designet ligesom alle de andre modeller, vi tidligere har set, men forskellen fra andre releases, er at skoen kun har en farve, sort. Hverken midter- og ydersålen, den synlige Air eller skoens cage er farvet i en anden farve, som det ellers har været normen. Hvis man dog ønsker en smule farve, så må man lede efter den inde i skoen. Her er indersålen nemlig farvet i en svag rød, og dermed ikke synlig, når skoen er på foden.

Som altid, så kan det være utrolig svært at gøre noget forkert, når man kun bruger sort. Dette er også gældende her, hvor Jerry Lorenzo også har givet den minimalistiske sko et mere stilrent udseende, og formået at løfte den populære model til nye højder.

Nike Air Fear of God Triple Black udkommer den 25. april, på Nikes egen hjemmeside og hos en række udvalgte forhandlere. Imens du venter på den nye colorway, kan du holde dig opdateret med andre releases på vores Release Kalender. Du kan også følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi vil give dig de seneste rygter, releases og bedste tilbud fra sneakerverdenen.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.